espa

Covid-19

Αγαπητέ επισκέπτη/τρια,

Το ξενοδοχείο Marin Dream επαναλειτουργεί από 01.07.2020 σύμφωνα με τις αποφάσεις τις κυβερνήσεως της Ελλάδας για άρση των μέτρων αντιμετώπισης του ιού.

Κρίνουμε σημαντικό να σας ανακοινώσουμε τα μέτρα που λαμβάνουμε για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια των πελατών, του προσωπικού και των συνεργατών στις εγκαταστάσεις μας. Το προσωπικό μας διεξάγει με επαγγελματισμό τον καθαρισμό όλων των χώρων φιλοξενίας ακολουθώντας επιμελώς μεθόδους καθαρισμού, υγιεινής και απολύμανσης σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αυτές περιλαμβάνουν:

Ανάπτυξη σχεδίου δράσης από τη διοίκηση/διεύθυνση
Ανάπτυξη σχεδίου για την διαχείριση ύποπτου κρούσματος
Τακτική εκπαίδευση των εργαζομένων μας σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγιεινής
Εμφανή τοποθέτηση συσκευών απολύμανσης χεριών σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου
Συχνό καθαρισμό και απολύμανση των πολυσύχναστων χώρων και των επιφανειών συχνής αφής, συμπεριλαμβανομένων των διαδρόμων, της σκάλας και του ανελκυστήρα
Άμεση ανταπόκριση σε έκτακτο καθαρισμό
Με βάση τις τρέχουσες ανησυχίες σχετικά με το νέο ιό (SARS-Cov-2), έχουμε δημιουργήσει κανόνες διαμονής ώστε μαζί με τα κατάλληλα πρωτόκολλα υγιεινής και τις διαδικασίες λειτουργίας, να εξασφαλίζεται η ευχάριστη και ασφαλή διαμονή των επισκεπτών μας στο ξενοδοχείο. Αυτοί οι κανόνες διαμονής περιλαμβάνουν:

Την σύσταση στους επισκέπτες μας να τηρούν απόσταση δύο (2) μέτρων από τον επόμενο σε σειρά προτεραιότητας όταν προσεγγίζουν οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο εξυπηρέτησης (ρεσεψιόν, μπαρ, μπουφέ κλπ.)
Την παροχή στους επισκέπτες μας, μάσκας προσώπου μίας χρήσεως, σε περίπτωση βήχα ή/και φτερνίσματος, σε όλους τους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.
Την ενημέρωση για τη μέγιστη χρήση των ανελκυστήρων μας ανά διαμένοντες σε δωμάτιο και μέγιστο δύο ενήλικες, με σύσταση χρήσης μάσκας προσώπου
Την μείωση σύμφωνα με τις αποφάσεις τις κυβέρνησης, χωρητικότητας του εστιατορίου μας, διαμορφώνοντας το χώρο έτσι ώστε να τηρούνται οι νέες απαιτούμενες αποστάσεις
Την προσαρμογή του μπουφέ πρωινού έτσι ώστε να είναι σύμφωνος με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα
Την σύσταση στους πελάτες μας κατά την είσοδο και έξοδο τους στο ξενοδοχείο και στο εστιατόριο να χρησιμοποιούν το ειδικό απολυμαντικό χεριών που είναι τοποθετημένο για τον συγκεκριμένο σκοπό
Για την υπηρεσία room service των πελατών μας, βελτιστοποιήσαμε τις διαδικασίες παραγγελίας, παράδοσης και παραλαβής δίσκου στο δωμάτιο τους, προς διευκόλυνση τους.
ια την αποφυγή τυχόν προβλημάτων υγείας από αγαθά ή/και υπηρεσίες τρίτων που καταναλώνονται εντός ξενοδοχείου, δεν επιτρέπονται εξωτερικές υπηρεσίες παράδοσης φαγητού (food delivery)
Για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων υγείας επίσης, οι συναντήσεις και οι επισκέψεις στα δωμάτια αποφεύγονται και ορίζονται σημεία συνάντησης σε συγκεκριμένα σημεία του λόμπι όπως και εξωτερικά του ξενοδοχείου.
Την ενθάρρυνση στους επισκέπτες μας να έρχονται σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος της ομάδας μας για προτάσεις και παρατηρήσεις που θα βελτιώσουν τη λειτουργία μας.
Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας εξατομικευμένων υπηρεσιών. Όλα τα μέλη των ομάδων μας είναι ενθουσιώδεις επαγγελματίες, στη διάθεση των επισκεπτών μας, ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στα αιτήματά τους.

Για τους εργαζόμενους μας που εκτελούν εργασία, η εταιρεία μας έχει λάβει τα ακόλουθα μέτρα:

Τηρούνται οι περιορισμοί για μειωμένο αριθμό ατόμων στον χώρο εργασίας τους
Χορηγήσαμε όλο τον προβλεπόμενο προστατευτικό εξοπλισμό για την σωστή υγιεινή
Να γίνεται συνεχής απολύμανση επιφανειών εργασίας, καθώς και ιδιωτικών/κοινόχρηστων χώρων
Ενθαρρύνουμε τον περιορισμό κοινωνικών συναθροίσεων προσωπικού και τηρείται η ασφαλής απόσταση μεταξύ των εργαζομένων (1,5+ μέτρα)

Ως δέσμευσή για την υγεία και την ευημερία των επισκεπτών, των εργαζομένων και της κοινωνίας μας, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις σχετικά με τον νέο κορωνοϊό (SARS-Cov-2) με τακτικές ενημερώσεις και καθοδήγηση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και το Υπουργείο Υγείας, καθώς κι από πρόσθετους κυβερνητικούς και Ευρωπαϊκούς οργανισμούς. Με βάση την καθοδήγηση που έχουμε λάβει, είμαστε βέβαιοι ότι οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες μας θα εξακολουθούν να είναι ασφαλείς και ότι το προσωπικό μας θα είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας.

Όλο το προσωπικό της εταιρείας μας που σε αυτές τις άνευ προηγουμένου περιστάσεις έχει επιδείξει υψηλό επίπεδο ατομικής, κοινωνικής και επαγγελματικής ευθύνης. Πέραν της άμεσης τήρησης αυστηρών κανόνων υγιεινής, λειτουργίας και συντονισμού, αποτελούν υποδειγματικούς οικοδεσπότες και τους ευχαριστώ για αυτό.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά στην όμορφη πόλη μας και θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την επιλογή σας.

Με εκτίμηση,
Ελευθέριος Γ. Αρχοντουλάκης
Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου
ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.
Επιμενίδου 46, 71202, Ηράκλειο Κρήτης – Ελλάδα

Βραβεία